het bestaat nog!

Onlangs had ik een Minolta SR-T303 op Marktplaats gezet. Daar mankeerde een kleinigheid aan: de transporthendel was cosmetisch niet zo fraai meer. Kreeg ik een berichtje van Peter: hij had er wel eentje en tegen verzendkosten kon ik die wel krijgen. Ik ben er op in gegaan en de volgende dag had ik de hendel in huis. Vandaag gemonteerd en ik heb weer een fraaie SR-T303. Misschien hou ik hem nog wel……….

Dat is weer eens wat anders dan dat je weer eens een keer bedonderd wordt op MP, want dat was deze maand ook weer een keer raak………

Gelukkig bestaan er nog mensen die niet het onderste uit de kan willen en doen wat ze zeggen. Peter, bedankt!!!!

Minolta SR-T303. Op de voorgrond de oude transporthendel

2 gedachten over “het bestaat nog!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *