In mintconditie, maar………….

Vandaag weer 2 nieuwe camera’s binnen gekregen. beide verkopers garandeerden een goede camera. ‘Hij is werkend weggezet en daarna heeft ie jaren op zolder gestaan…….’

Dan moet je als koper argwanend worden, want meestal betekent dat niet veel goeds. Beide camera’s uitgepakt en ze zagen er beide fantastisch uit. De Ricoh XR-2 heeft geen krasje, zelfs niet op de vaak gehavende onderplaat. Ook de Ricoh XR-20sp ziet er smetteloos uit. Maar ja, een camera is gemaakt om foto’s te maken en dat zal ie toch echt moeten doen. Eigenlijk verbaasde het mij een beetje dat de XR-2 het niet deed. Normaliter is dat een oerdegelijke, probleemloze camera. De XR-20sp heeft wel vaker wat kuren. Gelukkig weet ik zo langzamerhand waar ik moet zoeken en beide camera’s waren snel gerepareerd en draaien nu weer als een zonnetje………..

2 Ricoh camera’s: XR-2 en XR-20sp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *