Wat nu vanzelfsprekend is………..

was 40 jaar geleden nog niet ontdekt terrein: autofocus. Bij de Chinon kreeg ik één van de eerste lenzen met autofocus bijgeleverd. En raad eens? Het werkt ook nog. Ik ben even aan het experimenteren geslagen en kwam tot de ontdekking dat scherpstelling door de ramen niet goed werkt.

Misschien exemplarisch of omdat de scherpstelling op basis van infraroodlicht werkt. Best een keer grappig om een keer te kijken of het een beetje goed werkt. Het rolletje zit er in. De Revue AC3s en de Chinon CE5 hebben aansluiting voor deze objectieven. Het waren er bepaald niet veel. Bedenk echter wel dat wat we nu vanzelfsprekend vinden dat nog niet zo heel lang geleden niet was.

Revue AC3s met Chinon 35-70 Autofocus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *