Voor en na…….

Wanneer je 2e hands camera’s koopt weet je dat je niet altijd krijgt wat je wilt of verwacht. Dat was met de onderstaande Revue SC3 ook het geval. In theorie is het een heel erg fijne camera die in de winter van heel veel nut kan zijn. De camera is namelijk geheel mechanisch en is dus niet afhankelijk van een batterij voor het ontspannen van de sluiter, enkel voor de lichtmeter. In de winter heeft een batterij het zwaarder te verduren, dus hoe minder afhankelijk, hoe beter. Maar ja, dit is wat ik kreeg:

Revue SC3: je kunt zeggen dat ie wat stoffig is………

Dat kan betekenen dat ie niks meer doet óf dat ie daaronder nog als nieuw functioneert. Eerst maar even van nieuwe batterijen voorzien en vervolgens schoongemaakt. Gelukkig functioneert deze camera als nieuw. helaas is bij de schoonmaak de (goedkope) typebelettering verdwenen. Dat heb ik netjes onder de camera ingegraveerd. Zo weten we welke camera het is. En zo ziet de Revue er nu uit, klaar om heftig gebruikt te gaan worden!

PS: Deze Revue is een vermomde Chinon CM-4s, maar je betaalt er minder voor. Het is even dat je het weet

En we hebben weer een mooi frisse camera, klaar voor gebruik en helemaal 100% functioneel !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *