Ergens uit een kastje

Zomaar, onverwacht ergens uit de hoek een kastje kwam deze Ricoh FF-8WR (WR staat hier voor Weather Resistant) tevoorschijn. Ooit een keer gekocht om point&shootcamera’s te testen, maar deze was blijven liggen. Waarom, ik weet het niet. Ik heb eens even gegoogled en toen kwam ik een vernietigende review tegen. Dan denk ik: Zou ie echt zo slecht zijn? En is ie echt tegen de regen bestand?
We gaan het zien. Ik heb er een rolletje ingelegd en over een paar weken weten we meer………

Ricoh FF-8WR. Is deze camera nog steeds spatwaterdicht? Wachten op regen en dan gaan we het zien.

4 gedachten over “Ergens uit een kastje”

  1. Goedendag,
    Kwam net op een veilingsite ook deze camera tegen. Ook ik heb hem geGooled en niet alleen qua resultaten maar ook qua specificaties spreken de sites elkaar tegen. Ben zeer benieuwd naar u resultaten.

    1. Niet echt bijzonder, maar goed, hij was nog steeds waterdicht. Hij is niet echt lichtsterk en daardoor wil hij ook telkens flitsen. Dat speelt zeker een rol bij slecht weer. Niet echt mijn camera, alhoewel ik een echte Ricoh liefhebber ben

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.