Kan het nog beter?

Een maand geleden heb ik een prachtige Pentax K2 gekocht. Daar was ik bijzonder blij mee en op dit moment ben ik daarmee een rolletje aan het volschieten. Deze week had ik een bod gedaan op nog zo’n camera, want het is werkelijk een heerlijke camera om mee te werken, dus een tweede leek me verantwoord. Deze camera was een nog mooier koopje, want hierop zit een zeer fraaie 1.4 50 mm. Wat wil je nog meer! Dat ie voor 100% werkt natuurlijk. Nou, dat doet ie. Ook de ASA ring, normaal gesproken een lastig puntje omdat die vaak vast zit. Niet hier! En dat alles voor een zeer verantwoord bedrag. Hoeveel ga ik hier niet zeggen 😉

Nu mag ik met 2 van deze camera’s op stap, elk geladen met verschillende films. Wat wil je nog meer!

Mijn tweede Pentax K2

2 gedachten over “Kan het nog beter?”

    1. Ja, dat ga ik zeker doen. Ik ben nu met die andere K2 aan het fotograferen en wat zijn dat fantastische camera’s. Misschien wel de beste die ik in handen heb gehad en dat zijn er al heel veel 😁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *