Soms loopt het vreemd…….

Het begon met een advertentie op Marktplaats van een Nikkormat EL met 50mm 2.0 objectief en nog wat klein grut er bij.. Ik had 75 euro geboden en dat bod werd geaccepteerd. Een dag later krijg ik een mail van de verkoper dat hij ineens 180 euro geboden had gekregen. Afijn, ik wil geen gedonder, dus had gezegd dat hij dat bod maar moest accepteren en dat ik dan wel van de koop afzag. Wel had ik er bij gezegd dat het waarschijnlijk een fake-bod is, maar daar zou hij dan wel achter komen. Nou, om een lang verhaal kort te maken: ik heb de camera voor 75 euro vanmorgen opgehaald. En wat voor camera. Een Nikkormat EL in perfecte conditie. Wel een beetje brassing, maar batterij er in, een beetje schoongemaakt en meteen draaien. Nergens een weigering of stroef verloop. Wat denk je? Jazeker, ik ben weer blij………………………….

Nuikkornat EL. Lichte brassing en gebruikssporen, maar in perfecte conditie. Alleen even lightseals vernieuwen. Maar dat moet bij alle oude camera’s

2 gedachten over “Soms loopt het vreemd…….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *