Digitale fotografie over hoogtepunt heen?

Omdat ik op dit moment 99% van mijn werk analoog schiet hoop je natuurlijk een beetje dat de bovenstaande titel waar is. En wanneer ik eerlijk moet zijn: ik weet dat digitaal gewoon doorgaat en onverminderd populair blijft.
Maar toch…………
Toch zijn er meer en meer mensen die de charme van analoog begrijpen. Misschien wordt het tijd om het volgende artikel even te lezen:
Digitaal over het hoogtepunt?

2 gedachten over “Digitale fotografie over hoogtepunt heen?”

  1. Ik fotografeer ook al jaren en ben geleidelijk over gegaan naar digitaal maar sinds een een anderhalf jaar toch weer terug ook nog analoog.
    Het zal beiden blijven bestaan denk ik, eerlijk gezegd ga je analoog beter nadenken over fotografie. Digitaal schiet je maar raak en met analoog denk je eerst na. Ik tenminste wel.

  2. Ik ben het helemaal met je eens Gerard. Maar er zijn genoeg mensen die dat als volstrekte onzin afdoen. Dat zijn de personen met mitrailleur in de aanslag en schieten maar. Er zit vast wsel een goeie tussen, maar dat zien we thuis wel………
    Dat is niet mijn vorm van fotografie en zo beleef ik het al zeker niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.