Als je maar lang genoeg zoekt…..

Ik was het al haast weer vergeten, maar er stond nog een camera op mijn verlanglijstje. Nee, nu niet direct Contax roepen. Het klopt dat ik me de laatste maanden heb ik me voornamelijk bezig gehouden met de Yashica/Contax modellen. Maar elke dag even een kwartiertje op Marktplaats sneupen en ja hoor, daar was ie: een Olympus OM4, maar eigenlijk wel voor een belachelijk lage prijs. Zou er iets mis zijn. Ik kon het niet laten en heb de vraagprijs meteen geboden en gelijk een acceptatie van het bod. Vandaag is de camera binnengekomen. Het enige wat er mis is is de lichtafdichting, maar dat mag al geen probleem meer zijn. Inmiddels al meer dan 100 camera’s voorzien van een nieuwe afdichting. Wat een fraaie camera en wat een fantastisch lichtmeetsysteem. Ik wil er zuinig op zijn en niet alle dagen gebruiken, maar wanneer je deze camera op de juiste momenten inzet kun je fantastische resultaten boeken. Rustig wachten loont dus.

Het was even wachten, maar dan heb je ook wat…….
Olympus OM4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *