Het zat weer eens tegen

Ik had m’n oog laten vallen op een Yashica FR met een 50-250 zoomlens van Tokina. De reviews van die lens waren goed en in feite was het me dus om die lens begonnen. Afijn, om een lang verhaal kort te maken: zowel lens als camera deugden niet en heb wel een marktconforme prijs betaald. Natuurlijk weet men nooit ergens wat vanaf en natuurlijk was alles op het moment van verzenden nog goed. Ik weet helaas wel beter. Het soort mankementen van deze aard zitten er al lang in. Maar goed, niet te lang bij stil staan en repareren die handel. De camera ligt inmiddels uit elkaar en ga ik opnieuw spuiten. Lens volgt. Kan nu mooi even.

De FR gestript
De top is klaar om gespoten te worden………

2 gedachten over “Het zat weer eens tegen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *