Een beetje dom…..

Een paar dagen geleden kreeg ik dus die mooie Miranda Auto Sensorex EE binnen. In perfecte staat met als bijzonderheid dat je de zoekers kunt wisselen. Nu had ik al zoekers van Miranda zien staan, dus die ook maar besteld. Gaat gelukkig niet om grote bedragen en vanmorgen kreeg ik die binnen. Ik blij. Toen ik ze uitpakte was ik een beetje teleurgesteld in het uiterlijk, maar ik heb ze even gepoetst en gepolijst en nu zien ze er prachtig uit. Tot zover niks aan de hand. Toen ik ze op mijn toetsel wilde plaatsen bleek dat ze niet pasten. Toen de advertentie nog maar eens gelezen. Hmmmmmm, dus niet geschikt voor mijn camera. Ik had het kunnen weten.

Wat nu? De keurig opgepoetste en gepolijste zoekers weer te koop aanbieden of……….. Ja, ik denk dat ik dat maar doe, gewoon kijken naar een camera waar ze wel op passen………..

De camera met de niet passende zoekers…………….Een beetje dom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.