Als nieuw…..

Tja, wat moet je met meer dan 30 graden op de thermometer. Juist, niet teveel doen. Buiten aan tafel zitten en een minimale inspanning leveren. Maar stil zitten is ook niet mijn ding. Ik bedacht me dat ik de Yashica’s wel even in een nieuw jasje kon stoppen. Meteen de daad bij het woord gevoegd en dit is het resultaat. Iemand belangstelling?

De ene is al klaar, de voorste moet nog………
Ik vind ze mooi!

2 gedachten over “Als nieuw…..”

  1. Ik vind ze ook mooi. Ik heb zelf een goedwerkend exemplaar. Uitstekende camera waar je ook nog een spijker mee in de muur kunt slaan( mocht dat nodig zijn)
    Groets
    Arrie

  2. Zijn echtbijzonder fijne camera’s. Werken perfect. Beide maar in een fototas, een bosje lenzen mee en gaan………..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.