Nieuwe camera’s binnen.

Zo af en toe heb je een mazzeltje. Ik zag in een advertentie op Marktplaats een aanbieding van meerdere camera’s. daartussen verscholen ook 2 Contax camera’s. Een prachtig merk, fijne camera’s. Ik had al een dergelijke Contax in mijn bezit en van een nieuwe skin voorzien. Ik vind het resultaat prachtig. Wanneer deze 2 Contax 139 camera’s nou eens goed waren en ik ze voor weinig zou kunnen krijgen, dan zou ik daar wel blij van worden. De bieding van mijn kant was laag, de vraagprijs ook bepaald niet hoog. Het duurde dan ook niet lang tot we een overeenkomst hadden. Wanneer beide camera’s nou ook nog eens goed waren (wat bijna voor deze prijs niet kon), dan had ik echt een werelddeal. Wel de camera’s zijn binnen. Bij een was de spiegel ontzet, maar dat was vrij eenvoudig te verhelpen. De andere was gewoon goed.
Wat een deal………………..!!!
Nog even de spiegel goed afstellen i.v.m. scherpstelling, maar dat gaat gewoon lukken en natuurlijk een nieuwe skin……….

De contaxen gebroederlijk naast elkaar
Contax 139

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.